Campania 2% 10


Donati 2% din impozitul datorat la stat

Redirectionati 2% din impozitul pe care oricum il platiti la stat si Andreas-Dominic va putea merge la tratamente si cu ajutorul dumneavoastra.

Descarcati de aici Formularul 230 pentru Campania 2% sau de pe site-ul ANAF

Formularul 230 trebuie completat cu datele dumneavoastra si depus la Administratia Financiara de care apartineti. Adresele tuturor unitatilor fiscale din tara aici.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 thoughts on “Campania 2%

 • Reply
  sabina

  Buna,
  Va rog sa ne dati si codul fiscal al Asociatiei deoarece e un cvamp care se trece pe formularul 230. Eventual, pentru a ususra treaba celor care vor sa ajute poat completati in formularul 230 pe care l-ati atasat direct datelel Asociatiei si ceii care vor sa dea acei 2% pot sa il listeze direct si sa completeze doar datele lor.
  Astept raspunsul.
  Multa sanatate Andreas!

  • Reply
   andreas Post author

   Buna doamna Sabina va trec datele asociatiei : ASOCIATIA ANDREAS DOMINIC Cod fiscal 32447989 cont bancar RO59BTRLRONCRT0231634401 multumim frumos !Daca aveti nevoie de alte informatii va stam la dispozitie la nr de tel 0748238402 Loredana

 • Reply
  Dohotariu Ramona

  Nu ma pot opri din plans…Sa va dea D-zeu multa sanatate si putere sa mergeti inainte.Pupici la micutul ingeras.

 • Reply
  Adriana Matei

  Buna seara,
  cum se mai simte cel mic? V-am trimis azi o mica suma prin paypal, sper ca a ajuns.
  Multa sanatate!

 • Reply
  Teodora Marinescu

  Ceau Loredana! Vroiam sa te intreb daca a ramas acelasi contul asociatiei de anul trecut, am nevoie de el pt formularele 230 si 200. Ms. Teodora! Sanatate pt Andreas!

 • Reply
  Teodora Marinescu

  Ceau Loredana! Imi spui te rog daca contul Asociatiei a ramas acelas de anul trecut ca am nevoie de el la formularele 230 si 200. Ms. Sanatete lui Andreas!