Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 thoughts on “Blog

 • Reply
  mihai

  buna sunt mihai din sibiu si am vazut la pro tv reportaju si am fost foarte impresionat de Andreas sper ca, cu ajutorul lui Dumnezeu Andreas sa se faca bine si mi-asi dori sa il cunosc personal .

 • Reply
  LOREDANA

  FARA CUVINTE,COPILUL MEU A PLANS CAND A VAZUT PE ANDREAS…DACA UN COPIL DE 8 ANI RAMANE MISCAT,NOI DE CE NU AM PUTEA!DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI BUNASTARE !

 • Reply
  andreea

  bun seara…nu va suparati am si eu un copil cu probleme si mar interesa daca face si crize…al meu face si nu stiu unde sa mai merg cu el sa scapam de crize ca sa mai promova si noi…avem 1 an si 4 luni nu ne tinem capusorul,nu mergem…poate puteti sa imi mai spuneti de un neurolog bun,multumesc

  • Reply
   andreas

   Buna, va trimit numarul meu de telefon (0748238402 – Loredana) sa ne putem auzi la telefon sa va spunem noi ce facem, la neurolog noi mergem la Cluj la Dr. Vintan.

  • Reply
   Diana Atanasiu

   Eu am postat o sugestie pe blogul lui Andreas.Din propria experienta va recomand clinica ACIBADEM Kozyatağı Hospital din Istanbul profesor dr. neurochirurg Memet Özek – Presedinte al Asociatiei de Neurochirurgie Pediatrica din Europa 2008 – 2010 .Acesta l-a operat cu success pe baietelul colegului meu diagnosticat cu paralizie cerebrala si tetrapareza spastica la varsta de 1 an.Operatia se numeste rizotomie si nu se face in Romania. Copilul a devenit acum unul absolut normal,cu o dezvoltare fantastica a corpului si a mintii.
   Pentru recuperarea integrala (mai are probleme doar cu piciorusele) la fiecare 3 luni merge la kinetoterapeutul Özcan Kalkan – seful departamentului de fizioterapie pentru evaluare si stabilire scheme de exercitii de facut acasa. Practic mama invata ceea ce tb facut acasa cu copilul.O sedinta de kineto (care poate dura ore !!) costa 107 USD.
   Puteti intra pe site-ul ACIBADEM si completati formularul de contact.Eu am primit raspuns,in limba romana,in cursul zilei in care am trimis formularul.
   Persoane de contact in lb.romana (cu care lucreaza baietelul de care aminteam in mail,David se numeste):Liliana Aldanmaz
   International Relations Department- Specialist
   Acıbadem Healthcare Group
   Phone: +90 216 547 35 48
   Gsm: +90 530 977 34 01
   Fax: +90 216 340 77 10

   http://www.acibademinternational.com
   liliana.aldanmaz@asg.com.tr

   Daniela Ekgucer
   +90 532 325 65 91
   danielaekgucer@yahoo.com

   Va recomand sa luati legatura direct cu clinica,nu prin firme intermediare chiar daca acestea nu percep comisioane. Dar calea cea mai sigura este comunicarea directa..

 • Reply
  Diana Atanasiu

  Cunosc un caz similar,rezolvat cu mult success la clinica ACIBADEM din Istanbul.Baietelul colegului meu a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala si tetrapareza spastica la varsta de 1 an.In Romania a primit „distinctia” de persoana cu handicap grav si drept la insotitor permanent.Si asa s-a rezolvat cazul.
  Solutia Acibadem : operatie de rizotomie,efectuata la varsta de 2 ani si jumatate .Baietelul are acum 4 ani,este un copil care s-a dezvoltat frumos si a acapatat o inteligenta fantastica. mai are de rezolvat doar problema picioruselor pe care nu si le poate coordona,pentru moment.
  Recuperarea se face prin sedinte de kinetoterapie care sunt diferite de cele utilizate in Romania. O data la 3 luni mama si copilul merg la clinica pentru evaluare si stabilire program de exercitii. Practic,mama este invatata ce si sum trebuie sa lucreze cu copilul zilnic,acasa.
  Costul operatiei de rizotomie a fost de 10.000 EUR care a inclus analize complete,operatia propriu-zisa, spitalizare 4 nopti mama si copil,tratament pe durata sederii in spital.
  Operatia nu se efectueaza in Romania.Din pacate nu se poate aplica pentru formularul E 112,Turcia neffind tara membra. Dar se poate aplica pentru finantare de la Ministerul Sanatatii pt.ca lege prevede obligativitatea decontarii serviciilor medicale (fie si partial) care nu se pot face in tara. Pentru baietelul colegului meu am apelat la ajutorul cunoscutilor.
  Pe toata durata colaborarii cu clinica,incepand din momentul completarii formularului de pe site,se acorda asistenta in limba romana,fara costuri suplimentare.
  Spitalul are parteneriate bune privind cazarea (apartament = 60 EUR/noapte sau hotel 4*= 70 EUR/noapte cu mic dejun.Apartamentul se poate imparti intre doua familii) precum si cu compania aeriana Pegasus.Spitalul asigura transport gratuit aeroport-apartament/hotel-spital.
  Persoanele cu care am colaborat noi si care se ocupa de rezervari (vorbesc lb.romana)
  :Liliana Aldanmaz International Relations Department- Specialist
  Phone: +90 216 547 35 48
  Daniela Ekgucer ( ei puteti sa-i spuneti de David,baietelul colegului meu,sa faca legatura)
  +90 532 325 65 91
  danielaekgucer@yahoo.com
  Dr. Anna Herkmen M.D.
  Acibadem Healthcare Group
  Tel.: +90 216 544 29 71
  ana.herkmen@asg.com.tr
  Eu zic sa cereti o parere,ca nu costa nimic.
  Doamne ajuta!

 • Reply
  Dohotariu Ramona

  As vrea sa donez si eu cei 2 %,am intales ca doar pana in 25 mai se puteau depune?Se mai poate si acum?Eu pot daca sunt in ingrijire copil?

 • Reply
  Ionela

  buna sunt ionela din timisoara,am vazut sondajul pe protv, am ramas socata, va doresc multa sanatare si putere atat lui andreas cat si parintiilor